Webinar ‘Energie Zaken’

Agenda Datum
25/11/2021
Op 29 november bezoekt Adri Bom Lemstra voorzitter van Glastuinbouw Nederland onze regio. Haar speciale aandacht gaat uit naar de ontwikkeling van de energieprijzen, de gevolgen voor de tuinbouwbedrijven en de verduurzaming van de glastuinbouw. Om 19.30 uur is zij aanwezig op het webinar ‘Actuele Energiezaken’ van Greenport Arnhem-Nijmegen en Glastuinbouw Nederland.

De energieprijzen hebben een grote invloed op het rendement van tuinbouwbedrijven. Daarom is het belangrijk goed in geïnformeerd te zijn over dit onderwerp. Chris Feijen van Agro Energy praat u tijdens het webinar bij over de ontwikkelingen op de energiemarkten en zijn visie op de toekomst. Alexander Formsma, de energie specialist van Glastuinbouw Nederland, informeert u over de beleidsontwikkeling op het gebied van (duurzame) energie.

Tijdens het webinar kunt u, via de chat vragen stellen aan de voorzitter van Glastuinbouw Nederland en aan de energie specialisten. Meld u aan voor dit interessante webinar via de link onder aan deze pagina. Enkele dagen voor het webinar ontvangt u een link om deel te nemen. Mocht u van te voren al een vraag hebben, dan kunt u deze stellen via info@greenportarnhemnijmegen.nl

Terug

Aanmelden

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming
Nieuwsbrief